Blog

Home / Blog
  • A donga fogaskerékgyártásról röviden

    2020. OKTÓBER 28.
    A donga fogaskerékgyártásról röviden
    A fogaskerekek szinte minden berendezésben megtalálhatóak, kulcsfontosságú szerepet játszanak a hajtástechnikában.

    A fogaskerekek szinte minden berendezésben megtalálhatóak, kulcsfontosságú szerepet játszanak a hajtástechnikában. Első ránézésre viszonylag egyszerű alkatrészeknek tűnnek, azonban sokféle létezik belőlük, és például a fogazat típusának megválasztása is lényeges szempont. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, így érdemes minket felkeresni akár donga fogaskerék gyártással kapcsolatban is. 

    Hogyha a fogaskerék szilárdságának növelésére van szükség, akkor az ideális alapanyag a kemény acél. Ám ebben az esetben indokolt a fogazat korrekciója, vagyis donga fogaskerék gyártásra van szükség. Ilyenkor tulajdonképpen a fogak széleit vágják le. A feladatot csak tapasztalt, nagy szakértelemmel rendelkező cégre érdemes bízni, hiszen az alkatrészek szerepe kiemelten fontos.

    Amennyiben kérdése van, illetve bővebb tájékoztatást szeretne kérni a donga fogaskerekek gyártásával kapcsolatban, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére szolgáltatásainkkal kapcsolatban. 

Ugrás az oldal tetejére