Blog

Home / Blog
  • A forgácsolásról röviden

    2020. DECEMBER 14.
    A forgácsolásról röviden
    Forgácsolással a munkadarabokról eltávolíthatjuk a felesleges részeket, így méretpontosabbá válnak és az alkalmazásuk is hatékonyabb lesz. 

    Forgácsolással a munkadarabokról eltávolíthatjuk a felesleges részeket, így méretpontosabbá válnak és az alkalmazásuk is hatékonyabb lesz. Forgácsolásra szükség van például az alkatrészek gyártása során, de a bútorkészítésnek is fontos részét képezi. Nézzük meg egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes róla tudni! 

    forgácsolásnak többféle módja van. Ide tartozik az esztergálás, a marás, a vésés, a gyalulás és a köszörülés is. A munkához forgácsolószerszámra van szükség, ezek például az esztergagép, a gyalugép, a marógép és a fúrógép, de léteznek univerzális, vagyis többféle feladat elvégzésre alkalmas berendezések is. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, a szolgáltatást rövid határidővel és kedvező áron biztosítjuk Ügyfeleink részére. 

    Amennyiben profi csapatot keres alkatrészek forgácsolásához, a legjobb helyen jár! Modern gépekkel és nagy szaktudással állunk rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, és kérje részletes tájékoztatásunkat! 

Ugrás az oldal tetejére