Szolgáltatások

Home / Szolgáltatások
 • Bízza profikra a gyártást, javítást!

  2019. FEBRUÁR 11.
  Bízza profikra a gyártást, javítást!

  A műszaki dokumentáció egy olyan szakmai leírás, amely egzakt leírásokat, tervrajzokat, utasításokat tartalmaz egy alkatrész, például fogaskerék vagy hajtómű előállításával kapcsolatban. A műszaki dokumentáció hiányában nem egyszerű pontosan és megbízhatóan legyártani az adott alkatrészt. Nem egyszerű, de nem is lehetetlen.

  Elveszett, megsérült a műszaki leírás, Önnek mégis szüksége lenne hajtómű, fogaskerék gyártására? Keressen fel minket bizalommal és garantáljuk, hogy tervrajz nélkül is első osztályú alkatrészt gyártunk le Önnek! A meglévő minták alapján, magasan képzett és tapasztalt szakembereink képesek reprodukálni azokat a gépalkatrészeket, melyek legyártása máshol nehézségekbe ütközne műszaki leírás nélkül. Felkészültségünk és sok éves tapasztalunk a garancia arra, hogy a lehetetlennek tűnő feladatokat is képesek vagyunk megoldani.

  Nem csak gyártással, de javítással is megbízhat minket, ha arra van szüksége. Részletes tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Ugrás az oldal tetejére