Szolgáltatások

Home / Szolgáltatások
 • Fogaskerekek a mezőgazdaságban

  2019. FEBRUÁR 11.
  Fogaskerekek a mezőgazdaságban

  Manapság nehéz olyan járművet találni, melynek alapvető működéséhez ne lenne szükség fogaskerekekre. Ennek egyértelmű oka, hogy a fogaskerék a legésszerűbb és legegyszerűbb módja az egyes elemek meghajtásának.

  A fogaskerék állapota és minősége lényeges szempont kell, hogy legyen, főleg egy olyan iparágban, mint a mezőgazdaság, ahol a termelést majdnem 100%-ban gépek végzik. A különböző traktorok, kombájnok vagy akár teherautók szakszerű működéséhez több száz fogaskerék szükséges, és ha egyetlen darab is hiányzik, vagy nem megfelelően működik, akkor az adott gép nem lesz képes a rendszerű munkavégzésre.

  A fogaskerék a működés során folyamatos igénybevételnek van kitéve, így annak mértékétől és az adott darab minőségétől függően kopik - ezért a rendszeres vizsgálat és a szükséges elemek cseréje elsődleges kell, hogy legyen.

  Cégünk bármilyen fogaskereket el tudunk készíteni Önnek, mellyel mezőgazdasági gépei hatékonyan és kifogástalanul fognak működni. Ha egyedi méretű és kialakítású fogaskerékre van szüksége, forduljon hozzánk!

Ugrás az oldal tetejére