Szolgáltatások

Home / Szolgáltatások
 • Tudnivalók a CNC-ről – 2. rész

  2019. FEBRUÁR 11.
  Tudnivalók a CNC-ről – 2. rész

  Korábban már tárgyaltuk azt, hogy miért érdemes CNC esztergálást használni, de a teljesség érdekében vessünk egy pillantást a CNC gépek felépítésére is.

  A fogaskerékgyártás és a CNC esztergálás során olyan gépezeteket használunk, melyek két fő részből állnak – magából az elektronikából, amely a vezérlésért felelős, és abból a szerkezetegységből, ami a beprogramozott munkát képes elvégezni. Ennek a felépítésnek köszönhetően lehetőség van arra, hogy nagyszámú, precízen elkészített termékeket hozzunk létre, anélkül, hogy a gyártás optimális gyorsasága csökkenne. Mindemellett fontos különbség a CNC esetében a kézi munkavégzéshez képest, hogy az elektronika segítségével a gép több tengelyű munkavégzésre is képes.

  Szeretné Ön is igénybe venni CNC esztergálási szolgáltatásunkat? Meggyőződne arról, hogy ezzel a módszerrel valóban kiváló eredményeket lehet elérni, mind az alkatrészgyártás, mind a fogaskerékgyártás területén? Akkor keressen minket bizalommal és rendeljen tőlünk – nem fog csalódni!

Ugrás az oldal tetejére