Referenciák

Home / Referenciák

Hogy minden olajozottan menjen!

Az ördög a részletekben rejlik, tartja a mondás. Szerintünk van igazság ebben a mondásban, hiszen nap, mint nap találkozunk olyan bizonyítékokkal, melyek ezt igazolják. Cégünk elsősorban fogaskerékgyártással foglalkozik, így nálunk senki sem tudja jobban, hogy egy szerkezet működése a jelentéktelennek tűnő, de annál fontosabb feladatot betöltő alkatrészek működésén áll vagy bukik. Ilyen alkatrész a fogaskerék is.

Vállaljuk fogaskerekek gyártását többek között az élelmiszeripar, bányaipar, vegyipar, gépgyártás területén használatos gépekhez, berendezésekhez. A gyártási folyamatok során ügyelünk arra, hogy kizárólag kiváló alapanyagokkal dolgozzunk és olyan korszerű eljárásokat alkalmazzunk, illetve szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, mint a CNC marás vagy a forgácsolás.

Olyan neves megrendelők bizalmát sikerült már elnyernünk, mint a Siemens, vagy a GE. Keressen fel minket Ön is, ha kiváló minőségű fogaskerekekre és precíz munkára van szüksége! Legyen standard vagy egyedi, nekünk semmi sem akadály!


Kapacitásbővítés a Rák és Rák Bt.-nél

GINOP-1.2.2-15-2015-01097

A Rák és Rák Bt. 37 730 000 Ft támogatást nyert a GINOP-1.2.2-15 - Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 70%-a volt.

A pályázat keretében egy darab MAZAK QTN350MY/2000 U HAJTOTT SZERSZÁMOS, Y- tengelyes CNC eszterga került beszerzésre, mely nagy precizitású hengeres testek megmunkálására alkalmas forgácsoló gép. Átmérő 336 mm-es hengeres alkatrészeket tud 2000 mm-es hosszig forgácsolni.

A projekt 2017. január 30-án került befejezésre. A pályázatot készítette a Forrás Centrum Kft. pályázatíró cég.
Akik minket választottak

Ugrás az oldal tetejére