Minőségpolitika

Home / Minőségpolitika

Ügyfeleink elégedettsége ​fontos számunkra

Cégünk fő célkitűzése termékeink, termelési kultúránk, versenyképességünk, termékminőségünk folyamatos fejlesztése, a változó vevői igények magas szintű teljesítése, megrendelőink elégedettségének kiérdemlése és megtartása. Minden munkatársunk felelősséget vállal saját munkájáért, hogy ügyfeleink teljes megelégedettséggel használják termékeinket, vegyék igénybe szolgáltatásainkat, hogy ez által biztosíthassuk társaságunk jövőjét, dolgozóink megélhetését.

"A precíz, minőségi, határidőre történő gyártás garantálja a maximális vevői elégedettséget"

Minőségpolitikai irányelvek

Az igen dinamikusan változó gazdasági és technikai körülményeknek megfelelően, célirányos és folyamatos képzéssel elébe kívánunk menni a munkaerő-piaci igényeknek és az európai uniós elvárásoknak.

A Rák és Rák Bt. által gyártott összes termék folyamatosan feleljen meg ügyfeleink elvárásainak illetve a kész termékkel szemben támasztott magas minőségi követelményeknek, valamint tevékenységünk hosszú távon biztosítsa partnereink és a teljesítésünkben érdekeltek megelégedettségét.
 
Minőségpolitikánkkal keretet kívánunk biztosítani mindenkori céljainknak, amelyeket a forgalmazott termékeink minőségének és az egyéb szolgáltatások színvonalának folyamatos fejlesztése érdekében tűzünk ki.

Ugrás az oldal tetejére