Szolgáltatások

Home / Szolgáltatások
 • A CNC esztergálás történetéről bővebben

  2019. FEBRUÁR 11.
  A CNC esztergálás történetéről bővebben

  Az esztergálás igencsak régóta jelen van az emberiség történetében, a régészek megállapították, hogy már az őskorban is foglalkoztak ehhez hasonló tevékenységgel. Így nem véletlen, hogy az évek előrehaladtával a feltalálók különböző gépeket építettek annak érdekében, hogy a technikával minél több produktumot lehessen előállítani.

  Manapság a technika odáig fejlődött, hogy a CNC esztergálás került előtérbe, melynek alkalmazását biztosító gép ősét 1797-ben Henry Maudslay angol mechanikus építette meg. A szakember által kifejlesztett berendezés rendkívül korszerű vívmánynak számított akkoriban, használata egyszerű volt.

  A CNC esztergálás manapság úgynevezett mikroszámítógépekkel valósul meg, melyeknek köszönhetően rendkívül pontos és precíz munka végezhető. Értelemszerűen a CNC esztergálás ebben a formában digitális rendszerrel kivitelezhető, amit a munkálatok közben szakemberek figyelnek.

  Ha színvonalas szolgáltatás keretein belül venne igénybe CNC esztergálást, keressen minket bizalommal, és ismerje meg a legmodernebb megoldásokat!

Ugrás az oldal tetejére