Szolgáltatások

Home / Szolgáltatások
 • A forgácsolás mestersége szakértőktől

  2019. FEBRUÁR 11.
  A forgácsolás mestersége szakértőktől

  Megbízható és korrekt fogaskerékgyártó céget keres? Mi évtizedek óta állunk ügyfeleink rendelkezésére, és végezzük munkánkat felsőfokon, az ország bármely területéről is érkezzen megrendelés.

  A fogaskerekek gyártásánál mindig törekszünk arra, hogy kiváló minőségű anyagokkal dolgozzunk, a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módon. A fogaskerék előállításakor a forgácsolás különböző módszereit alkalmazzuk. Ide tartozik a palástköszörülés, a síkköszörülés, a horonyvésés, a gyalulás, a fúrás, az esztergálás és a marás hagyományos és CNC módszerekkel.

  Kis-, közepes-, és nagyméretű alkatrészek forgácsolásakor elengedhetetlen feltétel a szakemberek tapasztalata és tudása, ezért nagyon fontos, hogy olyan céget találjon, amely megfelel ezen kritériumoknak. Cégünk közel 100 éves fennállásának köszönhetően magas szintű szakismerettel rendelkezünk a termék- illetve alkalmazástechnika területein. Mindezek mellett folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy mindig a legkorszerűbb megoldásokkal álljunk megbízóink rendelkezésére.

  Küldetésünk, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek velünk, és ügyelünk arra, hogy a legjobb minőségű munkát végezzük!

  Válassza a Rák és Rák Bt.  fogaskerék gyártó szolgáltatásait! Forduljon hozzánk bizalommal, és keressen minket elérhetőségeinken!

Ugrás az oldal tetejére