Szolgáltatások

Home / Szolgáltatások
 • Fogaskerékgyártás az igényeknek megfelelőn: A kúpkerék gyártás

  2019. FEBRUÁR 11.
  Fogaskerékgyártás az igényeknek megfelelőn: A kúpkerék gyártás

  A különféle rendszerek hajtástechnikai sajátosságai igen eltérőek lehetnek a felhasználási igényeknek megfelelően, ezáltal eltérő fogaskerékhajtást és fogaskeréktípusokat is igényelnek, melyek közül az egyik elterjedt és jellemző lehetőség a kúpkerék, azaz kúpfogaskerék.

  A kúpfogaskerekek és a hajtástechnikai rendszer jellemzői:

  • A hajtástechnikai rendszert alkalmazó iparág sajátos elvárásainak megfelelő teherbírással, környezeti hatásokkal szembeni ellenállással, külső behatásokkal szembeni ellenálló képességgel és rugalmassággal rendelkező anyagtípusok alkalmazása jellemző a kúpkerekekre, például fém, műanyag, egyéb minőségi anyagok.
  • A kúpkerekek gyakori alkalmazási területei a gyógyszeripar, élelmiszeripar, gyártóipar, gépipar, orvostechnikai ipar, stb.
  • A kúpkerekek konstrukciója lehet: egyenes, ferde és ívelt fogazású kúpkerekek, melyek kialakítása a felhasználási terület sajátos igényinek megfelelően történik.
  • Egyéb jellemzők

  Az igényeknek megfelelő, minőségi fogaskerék gyártási szolgáltatásokért tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben állunk rendelkezésére!

Ugrás az oldal tetejére