Szolgáltatások

Home / Szolgáltatások
 • Hogy minden olajozottan menjen!

  2019. FEBRUÁR 11.
  Hogy minden olajozottan menjen!

  Az ördög a részletekben rejlik, tartja a mondás. Szerintünk van igazság ebben a mondásban, hiszen nap, mint nap találkozunk olyan bizonyítékokkal, melyek ezt igazolják. Cégünk elsősorban fogaskerékgyártással foglalkozik, így nálunk senki sem tudja jobban, hogy egy szerkezet működése a jelentéktelennek tűnő, de annál fontosabb feladatot betöltő alkatrészek működésén áll vagy bukik. Ilyen alkatrész a fogaskerék is.

  Vállaljuk fogaskerekek gyártását többek között az élelmiszeripar, bányaipar, vegyipar, gépgyártás területén használatos gépekhez, berendezésekhez. A gyártási folyamatok során ügyelünk arra, hogy kizárólag kiváló alapanyagokkal dolgozzunk és olyan korszerű eljárásokat alkalmazzunk, illetve szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, mint a CNC marás vagy a forgácsolás.

  Olyan neves megrendelők bizalmát sikerült már elnyernünk, mint a Siemens, vagy a GE. Keressen fel minket Ön is, ha kiváló minőségű fogaskerekekre és precíz munkára van szüksége! Legyen standard vagy egyedi, nekünk semmi sem akadály!

Ugrás az oldal tetejére