Fogaskerékgyártás

Home / Fogaskerékgyártás

Amit kínálunk

 Homlokkerék
 Belső fogazású fogaskerék
 Kúpkerék
 Ívelt kúpkerék (klingelnberg)
 Fogasléc
 Lánckerék
 Szíjkerekek
 Bordástengelyek
 Komplett hajtómű gyártása, felújítása
 Minden más alkatrész tervezése, gyártás

Cégünk fogaskerékgyártáson kívül foglalkozik még egyéb gépalkatrészek gyártásával is. Valamint vállaljuk olyan fogaskerekek, hajtóművek gyártását és javítását, amelyeknek megrendelőink már nem rendelkeznek a műszaki dokumentációjával.

Felkeltettük éreklődését?


Nincs meg a műszaki dokumentáció? Akkor is vállaljuk a fogaskerék gyártást!

Vannak elemek és alkatrészek, amikre nagy szükség van, ám már nem lehet megmenteni őket. Ilyen esetekben is van lehetőség arra, hogy pótolják, illetve újra legyártsák azokat! Csupán hozzáértő szakemberek összehangolt munkájára és a modern technológia megoldásaira van szükség ahhoz, hogy a jól bevált fogaskerekek foroghassanak a gépezetekben.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, ha fogaskerék gyártással kapcsolatos szolgáltatásokra van szüksége! A hagyományos, meglévő tervek alapján történő gyártás mellett azokat a megrendeléseket is gond nélkül vállaljuk és sikeresen teljesítjük, amiket műszaki dokumentáció nélkül kell megvalósítani. Elveszett, megsemmisült vagy soha nem is volt a birtokában az irat? Ne aggódjon, mert, ha nincs meg a műszaki dokumentáció, akkor is el tudjuk végezni a fogaskerék gyártást, majd a későbbiekben az esetleges javítást is ránk bízhatja!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot fogaskerék gyártásra!

Ugrás az oldal tetejére