Blog

Home / Blog
 • Spirál kúpkerék gyártás a legkedvezőbb feltételekkel

  2021. JÚLIUS 27.
  Spirál kúpkerék gyártás a legkedvezőbb feltételekkel
  Spirál kúpkerék gyártást vállalunk rövid határidővel, kiváló ár-érték arányon, megbízható cégtől - forduljon hozzánk bizalommal a részletekért! 

  A hajtástechnika összetett tudomány, ezért a szükséges alkatrészek gyártását minden esetben érdemes szakértő cégre bízni. A legfontosabb alkatrészek közé tartoznak a fogaskerekek, amik az erőátvitelben játszanak pótolhatatlan szerepet. Számtalan fajtájuk létezik, melyek közül mindig az adott feladat alapján kell választani. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mikor van szükség spirál kúpkerék gyártásra

  A spirál kúpkerék gyártás ideális megoldás lehet szöghajtások esetén, valamint a gépgyártás területén. A spirális fogazattal rendelkező kúpkerekek számtalan előnnyel rendelkeznek a hagyományos fogaszású társaikhoz képest. A legfontosabb azonban az, hogy remekül megállják a helyüket nagy sebesség és nyomaték esetén is. Mivel a spirál kúpkerék gyártás maximális fogfelületi érintkezést tesz lehetővé, ezért az alkatrész a nagyobb terhelésnek is ellenáll és a hajtómű sokkal gyorsabban is működtethető. Számításba kell venni viszont azt is, hogy az ilyen fogaskerekek indulása és leállása több időt vesz igénybe. A spirál kúpkerék gyártásnak köszönhetően a berendezés nem csak gyorsabb, hanem halkabb is lesz. 

  spirál kúpkerék gyártást minden esetben érdemes tapasztalt csapatra bízni, hiszen a hajtómű egyik legfontosabb alkatrészéről van szó. Cégünk hosszú évek óta foglalkozik ilyen alkatrészekkel és korszerű, karbantartott gépekkel rendelkezünk az előállításukhoz. Minden esetben pontosan a megrendelő igényei szerint végezzük a spirál kúpkerék gyártást, méghozzá rövid idő alatt, kiváló ár-érték arányon. 

  Amennyiben Ön éppen ilyen szolgáltatás után kutat, ne habozzon, bátran lépjen kapcsolatba velünk bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, és minden felmerülő kérdésére válaszolnak. Ha profi, magas minőségű és megbízható fogaskerekekre van szüksége, keressen minket! 

Ugrás az oldal tetejére