Szolgáltatások

Home / Szolgáltatások
 • Amit a palástköszörülésről tudni érdemes

  2019. FEBRUÁR 11.
  Amit a palástköszörülésről tudni érdemes

  A köszörülés a forgácsolási műveletek jellemző csoportja, amely során sima és akár tükröződő felületeteket lehet előállítani speciális erre alkalmas szerszám segítségével, amely a kézi forgácsolási eljárások során nem érhető el maximális minőségben. A palástköszörülés kiválóan alkalmas nagy pontossággal bíró technika, amely segítségével teljesen maximalizálható a méretpontosság és a felületi finomság egyaránt.

  A palástköszörülés során az erre a folyamatra kiválóan alkalmas, speciális szerszám segítségével eltávolítják az adott munkadarabokról a felesleges felületi anyagot, továbbá a munkafolyamatok forgácsoló és hántoló alakításra is maximálisan alkalmasak a végleges munkadarab kivitelezése érdekében, például gépalkatrészek precíz kialakítása.

  A megmunkálandó anyag felülete, mérete és alakja egy szabálytalan élgeometriájú szerszám segítségével végzett mozgás közben történő anyagleválasztásnak köszönhetően megy végbe a palástköszörülés során.

  Minőségi fogaskerék és gépalkatrész gyártásért az egyedi igényeknek megfelelően, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és szakembereink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

Ugrás az oldal tetejére