Blog

Home / Blog
  • Minden, amit a lánckerék gyártásról tudni érdemes

    2022. OKTÓBER 25.
    Minden, amit a lánckerék gyártásról tudni érdemes
    Lánckerekek gyártását vállaljuk, legyen szó akár görgős lánckerékről, akár szállító lánckerékről. Keressen minket bizalommal részletes tájékoztatásért! 

    A hajtástechnika minden mozgó berendezés vagy egység kapcsán létfontosságú. Szerencsére a modern technikának köszönhetően már tulajdonképpen nincs akadály ezen a téren, szakszerű tervezéssel és kivitelezéssel lényegében bármi megoldható. Nézzük egy kicsit bővebben, mi mindent érdemes tudni a lánckerekek gyártásáról! 

    A lánckerék gyártás kapcsán az első, és egyben legfontosabb annak meghatározása, hogy pontosan milyen típusú alkatrészre van szükség. Ez elsősorban a felhasználástól, illetve annak körülményeitől függ, az alábbiakban a két népszerű típust, a görgős és a szállító lánckerekeket mutatjuk be. 

    Görgős lánckerék 

    Pozitív kapcsolású hajtás, előnye, hogy nagy erőátvitelre is képes. Csúszásmentes, és bár ellentmondásosnak tűnhet, de elmondható, hogy viszonylag rugalmas kapcsolatot nyújt. Gyakran használják az autóiparban és erőgépekben egyaránt. 

    Szállító lánckerék 

    Elsősorban szállítószalagokhoz használatosak, a szalag továbbítását biztosítják. Rendkívül sokoldalúak, változatos feladatok megoldására alkalmasak, megbízható működés jellemzi őket. 

    Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a legkülönfélébb lánckerekek tervezésében és gyártásában. Bármilyen hajtástechnikai feladatról van szó, ügyfeleink számíthatnak ránk. Rövid határidőkkel és megfizethető áron dolgozunk, minden esetben érdemes velünk felvenni a kapcsolatot és pontos árajánlatot kérni.

    Legyen szó bármilyen fogaskerékről, mi megtervezzük, legyártjuk és beépítjük Önnek, teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére. Csak ossza meg velünk elképzelését, minden más a mi feladatunk! 

    Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a görgős vagy a szállító lánckerekek iránt, bátran keressen fel minket bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, és minden felmerülő kérdésére válaszolnak. 

Ugrás az oldal tetejére